Ottawa Online Casinos — Here is an overview of the gaming scene in this city, as well as a sneak-peek into the best online casinos in Canada.

 

Изберете една од 11-те акредитирани 4 годишни студиски  програми со што ќе се стекнете со 240 ЕКТС кредити


...

Станете Магистер по машински науки со избор на втор циклус редовни студии во девет студиски програми или вонредни студии  во шест студиски програми, во согласност со Болоњските...

Докторските студии се наша определба за образување на висококвалитетни кадри од областа на инженерството со компетенции за научно-истражувачки, развојни и иновативни активности...

Машинскиот факултет е носител на научно-истражувачката дејност од областа на машинската струка и претставува центар за развој на науката, научната мисла и примената на науката...

Машински факултет - Скопје

ДЕНОВИ НА ИНДУСТРИСКИОТ ДИЗАЈН НА МАШИНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ

Почитувани студенти,

Ве покануваме на свечено отворање на манифестацијата „ДЕНОВИ НА ИНДУСТРИСКИОТ ДИЗАЈН НА МАШИНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ“ што ќе се одржи од 03.10.2022 до 07.10.2022. Манифестацијата ќе започне со годишна изложба на студентите од насоката индустриски дизајн на 3.10.20222 година во 18 часот.
Изложбата како и сите настани е предвидено да се одвиваат третиот кат во Новата зграда на Машинскиот факултет со почеток во 18 часот.
Во прилог ви испраќаме и линк до форма за пријавување на некои од предавањата.
Линк до формата: https://forms.microsoft.com/r/Vx7KD2PU6M

Следете не на социјалните медиуми за повеќе информации во наредните денови
https://www.instagram.com/mashinskifakultetskopje/
https://www.facebook.com/MashinskiFakultetSkopje


Ќе ни биде особена чест и задоволство доколку најдете време да ни се придружите на свеченоста!

Со почит,
Вашите наставници од насоката индустриски дизајн

Плакат со агенда

Покана за изложба

 

Соопштенија за студенти

ПОКАНА ЗА ПРВ СВЕЧЕН ЧАС

Ги поканувам сите новозапишани студенти во прва година во учебната 2022/2023 година на Машински факултет во Скопје да присуствуваат на првиот свечен час кој ќе се одржи на 01 октомври 2022 година (сабота) со почеток во 18:00 часот на паркинг просторот на Факултетот од страната на бараките.

Со свеченоста ќе се одбележи почетокот на новата учебна година за новозапишаните студенти на Факултетот.


Декан
Проф. д-р Дарко Данев, с.р.

 

Соопштенија за студенти

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top