Наставен кадар - Асистенти

Асистент
+ 389 (0)2 3099 482
bojan.r.jovanovski@mf.edu.mk
Асистент
+389 (0)2 3099
maja.anachkova@mf.edu.mk
Асистент
aleksandar.gerasimovski@mf.edu.mk
Асистент
tomi.dimovski@mf.edu.mk
Асистент
marija.lazarevikj@mf.edu.mk
Асистент
simona.domazetovska@mf.edu.mk

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top