Наставен кадар - Лаборанти

Виш лаборант
miroslav.markovski@mf.edu.mk
Виш лаборант
boban.kusigerski@mf.edu.mk
Лаборант
toni.trajkovski@mf.edu.mk
Лаборант
borche.krstovski@mf.edu.mk
Виш лаборант
blagoj.redjovski@mf.edu.mk
Виш лаборант
olivera.simeonova@mf.edu.mk
Лаборант
nenad.kirandjikj@mf.edu.mk
Виш лаборант
aleksandar.georgievski@mf.edu.mk

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top