Камчевски Антонио

Фотографија: 
Академски ранг: 
Виш лаборант
Основни податоци
Контакт: 

Maшински факултет, Kaрпош II б.б., 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: 
+389 (0)2 3099 270
Телефакс: 
+389 (0)2 3099 298
E-mail: 
antonio.kamchevski@mf.edu.mk
Биографија
Биографија: 

Лични податоци:

Роден на 30.12.1965

Работно место: Лаборант

Вработување: 21.04.2000 - МФС

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top