Наставен кадар

Професори во пензија
+389 (0)2 3099 290
adziev@mf.edu.mk
Вонредeн професор
+389 (0)2 3099-264
nikola.avramov@mf.edu.mk
Асистент
+389 (0)2 3099
maja.anachkova@mf.edu.mk
Доцент
elena.angeleska@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 239
kocho.angjushev@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 268
andon@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 219
slave.armenski@mf.edu.mk

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top