Бабамов Наќе

Фотографија: 
Академски ранг: 
Професори во пензија
Основни податоци
Контакт: 

Машински факултет,Карпош II б.б., П. фах 464, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: 
+389 (0)2 3099 244
Телефакс: 
+389 (0)2 3099 298
E-mail: 
nakje.babamov@mf.edu.mk
Биографија
Биографија: 

Роден на 27.03.1948 г. Струмица
 
Образование:
1966-1972  Дипломски студии, Машински факултет, Скопје
1975-1983  Магистратерски студии , Машински факултет, Скопје
1987     Докторат, Машински факултет, Универзитет "Св.Кирил и Методиј" Скопје
 
Вработување:
1972-1988  Асистент, Машински факултет-Скопје
1988-1993  Доцент, Машински факултет-Скопје
1993-1998  Вонреден професор, Машински факултет Скопје
1998        Редовен професор, Машински факултет-Скопје

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top