Наставен кадар

Професори во пензија
+389 (0)2 3099 244
nakje.babamov@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 231
darko.babunski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 285
zoran.bogatinoski@mf.edu.mk
Асистент
anita.vasileva@mf.edu.mk
Асистент
ema.vasileska@mf.edu.mk
Доцент
+ 389 (0)2 3099 251
trajce.velkovski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 246
emilija.vetadzhokoska@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 259
gligorche.vrtanoski@mf.edu.mk

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top