Аначкова Маја

Фотографија: 
Академски ранг: 
Асистент
Основни податоци
Телефон: 
+389 (0)2 3099
E-mail: 
maja.anachkova@mf.edu.mk
Биографија
Биографија: 

Образование:

2012-2016

Дипломиран машински инженер на насоката мехатроника, Машински Факултет-Скопје, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Скопје

 

2016-2018

Магистер од областа на мехатрониката, Машински Факултет-Скопје, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Скопје

2019-

Запишана на докторски студии, Школа за доксторски студии, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

 

Вработување:

2017-2018

Стипендист на фондацијата „Кочо Анѓушев“

2018-

Асистент на Интитутот за механика, Машински Факултет-Скопје

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top