Соопштенија за студенти

ОПТИКООП - ПРАКТИЧНА РАБОТА

Фирмата ОПТИКООП со седиште на Скопје, Бул. Александар Македонски - 9, локал 51, (Населба Автокоманда – надвозник) има потреба од студенти за практична работа - практиканти со можност за вработување. Заинтересираните студенти потребните информации можат да ги добијат на телефон 070221819 и на email: optikoop@t.mk

Студенти - Тип на содржина: 
praksi

RWTH Aachen University Summer Schools 2020 - Apply now!

 

RWTH International Academy are glad to announce the 2020 Summer Schools at RWTH Aachen University.

Every year, we organize Summer Schools for students from all around the world. Our programs are designed for undergraduate students of engineering or related subject areas, who want to experience German engineering and student life at one of Europe’s leading technical universities.

Choose the program which suits you best and apply before March 1stto benefit from our Early Bird Discount!

Engineering

Automotive and Mobility Studies (June 8 – July 3, 2020)

Mechatronic Systems Engineering and Production (June 22 – July 10, 2020)

Automation and Simulation (July 13 – 31, 2020)

Production Technology meets Industry 4.0 (August 3 – 21, 2020)

Robotics for Future Industrial Applications (August 3 – 21, 2020)

Engineering & Management

Supply Chain Management & Logistics (June 29 – July 10, 2020)

Electrical Engineering

Sustainable Energy Technology (June 15 – July 3, 2020)

Smart Electrical Power Systems (June 29 – July 10, 2020)

 

Please refer to our Summer Schools brochure and Parents Guide for further information.

We would be delighted to welcome students from Ss. Cyril and Methodius University in Skopje to Aachen!

Повторно полагање по предметот инженерска графика

Почитувани студенти,

Ве извезтуваме дека полагањето по предметот ИНЖЕНЕРСКА ГРАФИКА кое беше одложено на 19.11.2019 поради технички причини, ќе се одржи на 22.11.2019 во истиот термин со почеток од 10 часот и 12 часот во сметачи центар 1 и 2

ОДЛУКА ЗА РАСПИШУВАЊЕ НА ИЗБОРИ ЗА ЧЛЕНОВИ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА МФС

ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА ЧЛЕНОВИ И ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ

ПРВИЧНИ РЕЗУЛТАТИ од изборите за членови и претседател на Факултетското студентско собрание на Машинскиот факултет во Скопје, одржани на 5 декември 2019 година

ОДЛУКА за распишување на избори за членови на Факултетското студентско собрание на Машинскиот факултет во Скопје

ИЗБОРИ ЗА ЧЛЕНОВИ И ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФАКУЛТЕТСКОТО СТУДЕНТСКО СОБРАНИЕ НА МФС

ОДЛУКА за констатирање на исполнување, односно неисполнување на условите на предложените кандидати за избор на членови и претседател на Факултетското студентско собрание на Машинскиот факултет во Скопје

УПАТСТВО за спроведување на избори за членови и претседател на Факултетското студентско собрание на Машинскиот факултет во Скопје во учебната 2019/2020

УПАТСТВО за гласање

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top