ВАЖНО СООПШТЕНИЕ

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА ЗА ИЗБОР НА СТУДЕНТИ СО ЕДЕН РОДИТЕЛ КОИ ЌЕ ПЛАЌААТ ПОЛОВИНА ШКОЛАРИНА ВО УЧЕБНАТА 2023/2024

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА НА ЗА ИЗБОР НА СТУДЕНТИ СО ЕДЕН РОДИТЕЛ КОИ ЌЕ ПЛАЌААТ ПОЛОВИНА ШКОЛАРИНА ВО УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Рок за приговори 20.10.2023 година. Приговорите се доставуваат на prijava@mf.edu.mk


Се информираат студентите дека најдоцна до 6.10.2023 година можат да поднесат пријави согласно Интерниот оглас за избор на студенти чие родителско право го врши само еден родител, кои се стекнуваат со погодноста за плаќање половина од износот на уписнината за прв циклус студии за учебната 2023/2024 година


ОДЛУКА за плаќање половина износ од износот на уписнината за прв циклус на студии чие родителско право го врши еден родител и критериумите за остварување на ова право за учебната 2023/24 година

За дополнителни прашања обратете се на nenad.aleksic@mf.edu.mk

Пријавите се поднесуваат на prijava@mf.edu.mk


Лична изјава за број на членови на семејството


Изјава за користење на лични податоци


Студенти - Тип на содржина: 
soopstenija_za_studenti

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top