Постдипломски студии - Теми за магистерски труд

Машинскиот факултет во Скопје усвои нова програма за реализација на part-time последипломски студии.
Студиите по новата програма стартуваат од октомври 2005 година.

Part-time последипломските студии се организираат во областите на институтите во неколку истражувачки подрачја (види во програмата дадена во документите).

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top