Наставен кадар

Редовeн професор
+389 (0)2 3099 233
atanasko.tuneski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 286
nikola.tuneski@mf.edu.mk
Асистент
ognen.tuteski@mf.edu.mk
Асистент
monika.uler-zefikj@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 224
risto.filkoski@mf.edu.mk
Професори во пензија
тел
@
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 283
emilija.celakoska@mf.edu.mk
Професори во пензија
ristoci@ukim.edu.mk, risto.ciconkov@mf.edu.mk

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top