Тримчевски Климент

Фотографија: 
Академски ранг: 
In Memoriam
Основни податоци
Контакт: 
Телефон: 
+389 (0)2 3099 268
Телефакс: 
+389 (0)2 3099 298
E-mail: 
@

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top