Наставен кадар

Професори во пензија
+389 (0)2 3099 255
stojancho.stojmanovski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 215
done.tashevski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 261
risto.tashevski@mf.edu.mk
Професори во пензија
+389 (0)2 3099 241
ljubica.todorovska-azhievska@mf.edu.mk
Редовeн професор
+ 389 (0)2 3099 401
mite.tomov@mf.edu.mk
Лаборант
toni.trajkovski@mf.edu.mk
Редовeн професор
+389 (0)2 3099 234
laze.trajkovski@mf.edu.mk
In Memoriam
+389 (0)2 3099 268
@

Pages

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top