С О О П Ш Т Е Н И Е ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ВО УЧЕБНАТА 2019/2020 ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВ ЦИКЛУС СТУДИИ

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top