Соопштение за дополнителен – вонреден испитен термин во есенскиот испитен рок во учебната 2020/21

Се организира дополнителен-вонреден испитен термин во есенскиот испитен рок во учебната 2020/2021 година, за полагање најмногу 2 предмети  од зимски семестар.

Пријавувањето и полагањето на испитите ќе се врши без плаќање надоместок;

Пријавувањето во електронска форма е ЗАДОЛЖИТЕЛНО и ќе се врши преку следниот формулар
(пополнет со кирилично писмо)  во период од 16.09.2021 до 19.09.2021

Испитната сесија ќе се спроведе на 21.09.2021, 22.09.2021 и 23.09.2021.

Термините за полагање на испитите ќе бидат објавени на 20.09.2021 на web страната на МФС.

Напомена: Студентите ќе донесат пријави во материјална форма само за положените испити при запишување на зимскиот семестар во учебната 2021/22.

Скопје, 15.09.2021    Деканат на МФС

 

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top