Соопштение за вонредна февруарска испитна сесија во учебната 2023/2024

Се известуваат студентите дека во вонредниот февруарски испитен рок ќе може да полагаат:

само еден предмет од зимски или од летен семестар ;

Пријавувањето на испитите за вонредниот февруарски испитен рок  ќе се врши на 05.02.2024 (понеделник) од 12.00-14.00 часот преку шалтерите на студентската служба.
Секој студент е должен да достави уплатница во висина од 2000 денари (по предмет) на жиро сметка на МФС со назнака за полагање на испит.

Назив на примачот: Буџет на РСМ,  Машински факултет - Скопје
Банка на примачот: НБРМ
Сметка: 100 0000000630 95

Износ: 2000
Сметка на буџетски корисник: 1600104278  788  11
Приходна шифра: 723012  41    Начин: 2

ПРЕТХОДНО, ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ најдоцна до 04.02.2024 (недела)  СО МАКЕДОНСКА ПОДДРШКА НА СЛЕДНИОТ ЛИНК:

Испитната сесија ќе се спроведе на 07.02.2024 година (среда)

Термините за полагање на испитите ќе бидат објавени на web страната на МФС на 06.02.2024 година (вторник)

Студентите се должни да пополнат пријава во  хартиена форма и истата да ја достават до предметниот наставник на денот на испитот.

Скопје, 30.01.2024                           Од Деканатот на МФС

 

Студенти - Тип на содржина: 
ispiti

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top