Повик за учество на иновациски камп „ХАКИРАЈ ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА“

Повик до студентите на Машинскиот факултет - Скопје да земат учество во иновацискиот камп „Лоцирање и следење на балкански рис и проучување на неговата екологија и биологија“. Во рамките на предизвикот потребно е да се изготви и дизајн и конструкција на кафез-замка.
 
Повеќе информации за кампот на следниот линк:
 
Повеќе информации за повикот на следниот линк:
 

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top