Отворен ден на УКИМ

Драги наши идни студенти,

Машинскиот факултет во Скопје, во рамки на настанот „Отворен ден на УКИМ“, на 18 август (среда) од 10:00 до 12:00 часот, кој ќе се одржи online преку платформата Microsoft Teams, ќе ги презентира студиските програми на институтите, активностите на студентите и центрите за кариера.

Запознајте ги одблиску професорите и студентите, прашајте сѐ што ве интересира за студиските програми, можностите за стипендирање, слушнете ги искуствата на студентите, нивните активности и вклученост во научноистражувачките проекти, дознајте за можностите за меѓународна размена, за студентскиот живот, за практиканството, за кариерните можности....

Студирајте на факултетот со најдолга традиција во нашата земја!

Линк за пристап до видеоконференциската сесија:

Студенти - Тип на содржина: 
soopstenija_za_studenti

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top