Натпревар за инженерски и менаџмент вештини

Пријавете се на Натпреварот за инженерски и менаџмент вештини кој под покровителство на KOSTAL, а во оргaнизација на Машинскиот факултет и ESTIEM – LG Скопје, ќе се одржи на 21.12.2022 г. (СРЕДА) во просториите на компанијата во Охрид.

Повеќе информации

Студенти - Тип на содржина: 
soopstenija_za_studenti

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top