Информации за запишување на втор циклус на студии - академска 2018/2019 година

Студенти на втор циклус студии кои во месец Мај 2019 година ќе го бранат магистерскиот труд

РОКОВИ, УСЛОВИ И ДОКУМЕНТИ за пријавување и запишување на втор циклус студии во академската 2018/2019 година (втор уписен рок)

Покриеност на настава за II циклус за учебна 2018/2019 година

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ-ЛИСТА НА ПРИМЕНИ И ОДБИЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ВО ПРВА ГОДИНА НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА во прв уписен рок

КОНКУРС за запишување студенти на втор циклус студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во учебната 2018/2019 година

РОКОВИ, УСЛОВИ И ДОКУМЕНТИ за пријавување и запишување на втор циклус студии во академската 2018/2019 година (прв уписен рок)

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ за запишување на кандидатите

ИЗЈАВА за согласност

ИЗЈАСНУВАЊЕ на кандидатите за ментор на втор циклус на студии во академската 2018/2019 година

ЛИСТА на предмети за студенти

РАБОТЕН КАЛЕНДАР за зимски и летен семестар на втор циклус студии 2018-2019

ЛИСТА НА ПРИЈАВЕНИ КАНДИДАТИ за запишување на втор циклус во вториот уписен рок 

во учебната 2018-2019 година

Постдипломци - Тип на содржина: 
Соопштенија за постдипломци

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top