Информации за запишување на втор циклус на студии - академска 2017/2018 година

Решенија за прием на кандидати на втор циклус во втор уписен рок, 2017/18 - Приватна квота

 

РОКОВИ, УСЛОВИ И ДОКУМЕНТИ за пријавување и запишување во вториот уписен рок на втор циклус студии во академската 2017/2018 година

КОНКУРС за запишување студенти на втор циклус студии на студиските програми на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во учебната 2017/2018 година

ДОГОВОР за уредување на меѓусебните права и обврски помеѓу студент запишан на втор циклус на студии на МФС

ДОГОВОР за уредување на меѓусебните права и обврски помеѓу студент запишан на втор циклус на студии на МФС ИДМ

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА КАНДИДАТИТЕ

ИЗЈАВА ЗА СОГЛАСНОСТ

ИЗЈАСНУВАЊЕ на кандидатите за ментор на втор циклус студии во академската 2017/18 година

РОКОВИ, УСЛОВИ И ДОКУМЕНТИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И ЗАПИШУВАЊЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА

 
Контакт информации:
  Ивана Алексовски
  e-mail: studslvtorciklus@mf.edu.mk
Постдипломци - Тип на содржина: 
Full Time последипломски студии

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top