ПОКАНА AVICON 30.10.2021 ГРАДСКИ ПАРК – ШКОЛКА

Почитувани студенти, во прилог ви ја доставувам поканата од AVICON  за настан кој ќе се оддржи на 30.10.2021 на ШКОЛКА во градскиот парк, а ќе биде посветен на можностите за вработување во аеронаутиката односно компании кои ја имаат оваа дејност.

https://aviconn.org/events-projects/skopje-air-fair-2021/

 

 

Наши проекти

Contact Us

University "St. Cyril and Methodius"

Faculty of Mechanical engineering - Skopje
Karpos II bb
1000 Skopje, Republic of North Macedonia
Tel:+ 389 2 3099-200
Fax:+ 389 2 3099-298

Follow us

Follow us on:

Gallery

Galerija       

       

Back to Top