Соопштение за работно време

СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА НА МАШИНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ НЕМА ДА РАБОТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 26.07.2021 (понеделник) ДО 06.08.2021 (петок).

СИТЕ ОБВРСКИ И БАРАЊА СТУДЕНТИТЕ МОЖАТ  ДА ГИ ОБАВАТ ЗАКЛУЧНО СО 23.07.2021 (петок).

СЛУЖБАТА ЌЕ ЗАПОЧНЕ СО РАБОТА ОД 09.08.2021 (понеделник).

ОД ДЕКАНАТОТ НА МФС

 

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top