РАБОТНО ВРЕМЕ

С О О П Ш Т Е Н И Е

СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА НА МАШИНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ НЕМА ДА РАБОТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 16.07.2018 (понеделник) ДО 10.08.2018 (петок).

СИТЕ ОБВРСКИ И БАРАЊА СТУДЕНТИТЕ МОЖАТ  ДА ГИ ОБАВАТ ЗАКЛУЧНО СО 13.07.2018 (петок).

СЛУЖБАТА ЌЕ ЗАПОЧНЕ СО РАБОТА ОД 13.08.2018 (понеделник).

ОД ДЕКАНАТОТ НА МФС 

Соопштенија за студенти

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top