Известување - оценки за Англиски јазик

Се известуваат студентите од прва година кои го положиле предметот АНГЛИСКИ ЈАЗИК, а сеуште не земале оценка, истото можат да го направат во четврток, 08.03.2018 од 13.30-14.00 часот во просторија 311. Доколку не можете да земете оценка лично, може да се земе оценка и во ваше име.

Соопштенија за студенти

Наши проекти

Контактирајте не

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински факултет - Скопје
Руѓер Бошковиќ бр.18
1000 Скопје, Република Македонија
Тел: + 389 2 3099-200
Факс: + 389 2 3099-298
Е-пошта: contact@mf.ukim.edu.mk

Follow us on:

Брзи линкови

Галерија

Galerija       

       

Back to Top